Herenkapper in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vernieuwende herenkapper in Rotterdam die meer doet dan slechts jouw haren knippen? Wil je een gehele verzorging van zowel jouw kapsel, baard en gezicht? Dan wordt JFreshcobar Barber vast en zeker jouw nieuwe favoriete herenkapper in Rotterdam. JFreshcobar Barber is een barbershop in Rotterdam die staat voor een pure beleving en absoluut topresultaat. Wil je zeker weten dat je blij en tevreden jouw barbershop uitloopt? Maak dan snel een afspraak bij JFreshcobar Barber!

Herenkapper in Rotterdam voor een mooi resultaat

Onze herenkapper in Rotterdam zorgt ervoor dat jij blij bent met jouw nieuwe look. Klanttevredenheid staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Bovendien werken alleen zeer ervaren en gespecialiseerde barbers in onze barbershop. Wij gaan net zolang door met knippen, trimmen en/of verzorgen totdat jij in de spiegel kijkt en denkt: wauw!

Herenkapper Rotterdam

Wie zijn wij?

Wij zijn onze herenkapper in Rotterdam begonnen omdat wij (twee broers) dezelfde passie delen. Als barber in Rotterdam zijn we niet zomaar een standaard kapper. Een barber zorgt er voor dat jij geheel verzorgd en stralend de deur weer uitloopt. Daarnaast vinden wij ook de beleving belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat in de tijd dat jij bij ons bent, je geheel kunt genieten van de hele ervaring. Om dus antwoord te geven op de vraag “wie zijn wij?” zouden wij ons het best kunnen beschrijven als twee broers met een passie voor het barbiersvak, die zorgen voor een leuke beleving en een mooi resultaat waar je blij mee bent.

Wat wij jou als herenkapper te bieden hebben

Als herenkapper in Rotterdam willen wij ervoor zorgen dat jij na je afspraak geheel tevreden bent met het resultaat. Hoe krijgen we dat voor elkaar? Natuurlijk werken in onze barbershop in Rotterdam Alexander alleen ervaren en gespecialiseerde barbers. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod behandelingen in onze barbershop. Je kunt zowel je kapsel als je baard en snor laten knippen en verzorgen, maar we bieden ook een ontspannende gezichtsbehandeling. Zo zorgen wij ervoor dat je zowel met een stijlvolle look als een verzorgde huid weer de deur uitloopt. Wij zijn namelijk van mening dat ook mannen een goede huidverzorging verdienen, en deze bieden we je graag. 

We verwelkomen je als herenkapper in Rotterdam graag in onze barbershop, of het nu is om je baard bij te werken of je van een volledig nieuwe look te voorzien.

Herenkapper Rotterdam
Menu